Dr Clauder’s

ΠΑΘΟΣ ΜAΣ Η ΣΩΣΤΗ ΚAΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

γράφει ο Μάριος Δημητρόπουλος, ιδιοκτήτης της OASIS

H κατάλληλη διατροφή για κάθε κατοικίδιο

Η Υπεύθυνη διατροφή κατοικίδιων ζώων, είναι το σύνθημα για εμάς και συμβολίζει όλα όσα πιστεύουμε και αυτό που πρεσβεύουμε.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους σκύλους και στις γάτες, το καλύτερο που αρμόζει σε όλη τη διάρκεια τη ζωής τους.
Η Dr.Clauder’s είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξελιχθηκε σε μια σύγχρονη παγκόσμια εταιρεία με μακρά παράδοση και εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων για σκύλους και γάτες.
Με πλήρεις σειρές από ποιοτικά, καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα όπως ξηρές και υγρές τροφές Super Premium, Grain free, Υποαλλεργικές, κλινικές δίαιτες, Barf, Snacks, προϊόντα περιποίησης και συμπληρώματα διατροφής, η Dr Clauder’s προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφικη αξία για όλα τα στάδια της ζωής των μικρών μας φίλων.

BEST CHOICE LIFECYCLE

H Dr. Clauder Best Choice είναι μια Super Premium μονοπρωτεϊνική ξηρή τροφή με υψηλή πεπτικότητα και γευστικότητα. Πλούσια σε κρέας, και πλήθος απαραίτητων συστατικών γαι τη βέλτιστη υγεία των σκύλων. Χωρίς γλουτένη, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.


HYPOSENSITIVE

Υποαλλεργική μονοπρωτεϊνική δίαιτα υψηλής διατροφικής αξίας. Χάρη στην σύνθεση της και την αποτελεσματικότητα των συστατικών υποστηρίζει το ανοσοποιητικό, σταθεροποιεί το πεπτικό σύστημα. Χωρίς σιτάρι – Ισορροπημένη αναλογία πρωτεΐνης-ενέργεια.

WILDLIFE

H Dr.Clauder’s Wildlife είναι μια Grain free μονοπρωτεϊνική ξηρή τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φρέσκο κρέας. Η φόρμουλα βασίζεται στη φυσική διατροφική συμπεριφορά των αρχέγονων σκύλων και έχει βελτιστοποιηθεί μέσω εκτεταμένης τεχνογνωσίας. Εμπλουτισμένη από πηγές πρωτεΐνης καθώς και λαχανικά, φρούτα και βότανα.

Yγρές τροφές

HIGH PREMIUM

Με μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις με βάση το φρέσκο κρέας υψηλής ποιότητας, οι υγρές τροφές Dr Clauder’s βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης κάθε κηδεμόνα σκύλου.
SPECIAL DIET

Ειδική διατροφή για τις ιδιαίτερες ανάγκες των σκύλων.Κλινικές Δίαιτες

Eξειδικευμένες φόρμουλες για τη θεραπεία παθήσεων των σκύλων και γατών

Snacks για σκύλους

• 100% κρέας – 0% δημητριακά
• Ενιαία πρωτεΐνη
• Με πρεβιοτικά για την υποστήριξη της εντερικής χλωρίδας
• Πολλές διαφορετικές γεύσεις
Λόγω της μοναδικής διαδικασίας παραγωγής που χρησιμοποιείται, οι λιχουδιές του Dr.Clauder είναι ιδανικές για καθημερινή ανταμοιβή.


B.A.R.F.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι σπεσιαλιτέ BARF του Dr.Clauder’s από 100% κρέας, αποτελούν την ιδανική φυσική απόλαυση για σκύλους και γάτες.
Σε αντίθεση με τα συμβατικά παραγόμενα προϊόντα, τα πλήρη μενού με την σωστή αναλογία των εντοσθίων, εμπλουτίζονται με φρούτα, λαχανικά, βότανα και φυσικά μη επεξεργασμένα έλαια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η φυσική περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.


Συμπληρώματα διατροφής για τον σκύλο και την γατα

Διαλεγμένη ποικιλία πολυτελών προϊόντων για σκύλους και γάτες, που προάγουν τη βέλτιστη υγεία τους.

Dr.Clauder’s High Premium

H Dr.Clauder’s High Premium είναι μια Super Premium ξηρή τροφή με υψηλή πεπτικότητα και γευστικότητα. Πλούσια σε κρέας, και πλήθος απαραίτητων συστατικών για τη βέλτιστη υγεία της γάτας σε κάθε στάδιο της ζωής της.

Best Selection

Η σειρά υγρών τροφών Best Selection αναπτύχθηκε ειδικά για γατάκια, ενήλικες καιστειρωμένες γάτες. Προσφέρει έναν επιλεγμένο συνδυασμό ινών και μια ιδανική παροχή θρεπτικών συστατικών για μια μακρά και ισορροπημένη ζωή.
• Άφθονο φρέσκο άπαχο κρέας
• Υψηλής ποιότητας έλαιια και υπερτροφές
• Κάθε προϊόν με επιπλέον οφέλη

Dr.Clauder’s Best Filet

Φυσικά φιλέτα ψαριού και πουλερικών, με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας, μαγειρεμένα απαλά στον δικό τους ζωμό, χωρίς δημητριακά.
• 100% κρέας – 0% δημητριακά
• Χωρίς συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη, χωρίς ενισχυτικά γεύσης
• Super Premium φαγητό
• Επιλεγμένες πηγές πρωτεΐνης
• Συμπλήρωμα διατροφής με λίγες θερμίδες
• Διατίθεται σε μικρές συσκευασίες για ακαταμάχητη φρεσκάδα