29ο FECAVA Eurocongress & &12o Ελληνικό Κτηνιατρικό Συνέδριο Ζώων Συντροφιάς

Δελτίο τύπου Ε.Κ.Ε

Αγαπητοί φίλοι, μέλη και συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (HVMS), είναι μεγάλη μας τιμή να καλωσορίσουμε όλους εσάς που παρευρεθείτε στο 29ο EuroCongress FECAVA, το οποίο θα φιλοξενηθεί παράλληλα με το 12ο Ελληνικό Κτηνιατρικό Συνέδριο Ζώων Συντροφιάς στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο. 2024. Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της κοινωνίας μας. Το όνειρο της διοργάνωσης του FECAVA Eurocongress για να σηματοδοτήσει αυτό το σημαντικό ορόσημο επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του EuroCongress έχει μια πλούσια ποικιλία θεμάτων, που περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις, τις αναδυόμενες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στην κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς. Εμπειρογνώμονες από διάφορους κλάδους θα παραδώσουν οξυδερκείς διαλέξεις και διαδραστικά εργαστήρια.

Επιπλέον, αυτό το συνέδριο θα χρησιμεύσει επίσης ως μια μοναδική ευκαιρία για κτηνιάτρους από όλη την Ευρώπη να συγκεντρωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν μόνιμες επαγγελματικές σχέσεις.

Τα μέλη των οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών έχουν εργαστεί σκληρά για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία αυτής της αναμενόμενης εκδήλωσης και θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους τους επόμενους μήνες. Η αφοσίωσή τους διασφαλίζει ότι αυτό το EuroCongress θα είναι μια εμπλουτισμένη και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Ελπίζουμε ότι όλα τα παραπάνω θα αντικατοπτρίζονται στην εκπλήρωση που μπορεί να νιώσει ο καθένας από εσάς μετά την παρακολούθηση αυτού του συνεδρίου. Η Αθήνα, με την πλούσια ιστορία και τον ζωντανό πολιτισμό της, αποτελεί το τέλειο σκηνικό για αυτήν την επιστημονική συγκέντρωση.

Σας ενθαρρύνουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε την πόλη και να βυθιστείτε στην ομορφιά και τη γοητεία της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στη φαντασμαγορική πόλη της Αθήνας τον Σεπτέμβριο του 2024 και να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι γνώσης, συνεργασίας και έμπνευσης, μαζί με την ευκαιρία να απολαύσετε ένα εντυπωσιακό ιστορικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσουμε όλους!

Μαρία Λινού
Πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας

Ζωή Πολυζοπούλου
Πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπή