2022: η χρονιά που θα προσφέρει νέες εξελίξεις στον κλάδο

Bασίλης Γουλιέλμος
Εκδότης
[email protected]

Έχω και άλλες φορές γράψει και δηλώσει την διαθεσιμότητα τόσο της εταιρείας μας, Well done Μ.Ε.Π.Ε., όσο και του περιοδικού μας (και κυρίως “σας”) ως αρωγού όλων των προσπαθειών που γίνονται στον κλάδο με σκοπό την ανάκαμψή της, την εξωστρεφή δράση της, την επικοινωνία των καλών πρακτικών της.

Το Pets Today, έρχεται για ακόμη μια φορά να αποδείξει ότι είναι παρόν και ότι υιοθετεί ένα διευρυμένο ρόλο από τον στείρο ρόλο ενός κλαδικού εντύπου που απλώς παρακολουθεί την αγορά και αναπαράγει ειδήσεις. Το Pets Today, προσπαθεί να είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του χώρου, να συμμετέχει ενεργά, να στηρίζει, να προωθεί την καινοτομία και τη γνώση, να πραγματοποιεί συνέργιες, συμπορευόμενο με όποια προσπάθεια εκτιμά ότι γίνεται προς όφελος του κλάδου.
Με αυτό το σκεπτικό και την βαθειά πίστη μας, ως ομάδα, ότι οφείλουμε να προάγουμε τη γνώση στον κλάδο των ζώων συντροφιάς, είμαστε εδώ πρωτοπόροι, ένα βήμα μπροστά, κοντά σας σε ό,τι ζητήσετε. Συνδράμουμε οποιαδήποτε αξιόλογη προσπάθεια γίνεται στην αγορά και προγραμματιζουμε τη νέα χρονιά λαμβάνοντας υπόψιν μας όλες τις νέες προκλησεις.

Oι ενέργειες της WellDone για το 2022

PETS TODAY EXPO

Ελάτε να συζητήσουμε, να γιορτάσουμε, να συνεργαστούμε, να δημιουργήσουμε στη μεγάλη γιορτή του κλάδου,που δημιουργήθηκε από εμάς για εσάς είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι. Θα είναι χαρά μας να είστε όλοι στο Metropolitan Expo από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου του 2022 και να μας δοθεί η ευκαιρία να ενώσουμε τις ιδέες και της δυνάμεις μας για τη δημιουργία καλύτερων προοπτικών για το παρόν και το μέλλον του κλάδου και του τόπου μας. Ας μη λείψει κανείς από την PETS TODAY 2022, το μοναδικό γεγονός που έχει τη δυνατότητα να ενώσει επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους, να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους και να αναβαθμίσουν το επάγγελμά τους.

DISCOVER DOGS

Το απόλυτο γεγονός για κάθε κηδεμόνα και φίλο του Σκύλου. Δραστηριότητες, παιχνίδια, εξειδικευμένα προϊόντα, εκδήλωση ενδιαφέροντος για υιoθεσίες και πολλές εκπλήξεις επιστρέφουν στις 9 & 10 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο ΠΕ Θεσσαλονίκης (ΚΟΠΕΘΕ)

ΑLL ABOUT CATS

Το έκτο διαδραστικό γεγονός All Αbout Cats, είναι αφιερωμένο για ακόμη μία φορά στην αγάπη μας για τα υπέροχα αιλουροειδή. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά σε ένα δρώμενο που έχει σχεδιαστεί με μοναδικό γνώμονα να φέρει κάτω από την ίδια στέγη: Γάτες και κηδεμόνες!

Εύχομαι σε όλους σας μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία.