ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 20α γενέθλια της ZOOMARK

Η ZOOMARK επέστρεψε, μεγαλύτερη από ποτέ. Προγραμματισμένη από 15 έως 17 Μαΐου 2023 στο
BolognaFiere, είναι έτοιμη να αφήσει το στίγμα της, με αριθμούς ρεκόρ.

Μόλις λίγες μέρες απομένουν, οι εκθέτες σπεύδουν ακόμα να εγγραφούν. Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, αυτή η έκδοση της ZOOMARK πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη, καταλαμβάνοντας 68.000m2 και τουλάχιστον 7 αίθουσες: 16, 21, 22, 25, 26, 29 και 30. Όλοι οι σημαντικότεροι παράγοντες της βιομηχανίας κατοικίδιων
ζώων έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στη Μπολόνια: με περισσότερους από 1000 εκθέτες να έχουν επιλέξει τη ZOOMARK ως την επίσημη έκθεση. Το 70% αυτών προέρχονται από το εξωτερικό, από συνολικά 53 χώρες, και αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα των κατηγοριών των προϊόντων της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων.

Η ανάπτυξη της διοργάνωσης αποδεικνύεται από τον αριθμό των ξένων αντιπροσωπειών, που ανέρχεται πλέον στις 9, με εθνικά περίπτερα από τις ΗΠΑ, την Κίνα, τον Καναδά, τη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Τσεχία, την Ινδία και την Ταϊλάνδη.

Η διεθνής αποστολή της ZOOMARK αποδεικνύεται επίσης από την πρόσφατη πιστοποίηση που απονεμήθηκε από το Υπουργείο Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών ως «επίσημη εμπορική έκθεση» στο πλαίσιο του Trade Event Partnership Program (TEPP), της διμερούς συμφωνίας με στόχο την αύξηση της αμερικανικής παρουσίας σε εκθέσεις εξωτερικού εμπορίου και την ενίσχυση των εξαγωγών των ΗΠΑ. Η πιστοποίηση προσφέρει περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε Αμερικανούς και Ιταλούς εκθέτες μέσω της υποστήριξης B2B εμπορικών συναλλαγών κατά τη διάρκεια της έκθεσης και προωθεί ήδη επιτυχημένες στρατηγικές στις διεθνείς αγορές.

Mega τάσεις και καινοτομίες στο Hall 16

Το Hall 16 θα φιλοξενήσει δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμες περιοχές της ZOOMARK 2023: Την ενότητα NEXT και την ενότητα Pet Vision.

• Το NEXT είναι ο ολοκαίνουργιος τομέας αφιερωμένος στις Start-Ups: μια ευκαιρία για αυτές να συστηθούν στην επιχειρηματική κοινότητα κατοικίδιων ζώων για πρώτη φορά. Σε αυτόν τον χώρο αφιερωμένο στις νέες επιχειρήσεις, οι επισκέπτες θα βρουν μια σειρά από νέες ιδέες και έμπνευση από την αιχμή του κλάδου.

• Η περιοχή Pet Vision προσφέρει πληροφορίες για πέντε μεγάλες τάσεις που θα διαμορφώσουν την αγορά κατοικίδιων ζώων στο εγγύς μέλλον και για την οποία έχουμε μεγαλύτερη ανάλυση.