Η Donald αποκλειστικός αντιπρόσωπος των δερμοκαλλυντικών προϊόντων PSH

Η εταιρία Donald ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια πως πλέον αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των δερμοκαλλυντικών προϊόντων της PSH. Μιας εταιρείας που κύριο μέλημά της έχει πάνω απ’ όλα την υγεία των μικρών ζώων συντροφιάς και όχι απλά και μόνο τον καθαρισμό τους.

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας η PSH είναι η μάρκα δερμοκαλλυντικών που προσφέρει παγκόσμια λύση στους ιδιοκτήτες ζωών που ενδιαφέρονται για την υγεία του δέρματος του κατοικίδιου τους, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τις στιγμές σύνδεσης και ψυχικής ηρεμίας που τους ενώνουν με τον συνοδοιπόρο τους.

Το DNA μας είναι ο βασικός μοχλός στα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε:
Τιμιότητα – Η ηρεμία της εμπιστοσύνης.
Επαγγελματικότητα – Επιδιώκουμε να φτάσουμε στα πρότυπα που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε.
Ταπεινότητα – Συνέπεια στις αποφάσεις μας.
Μάθηση – Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα: η αριστεία δεν είναι πράξη, αλλά συνήθεια.
Βιωσιμότητα – Φροντίζουμε αυτούς που μας φροντίζουν.
Προσαρμογή – Η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή.

Όλα τα σκευάσματα παρασκευάζονται από φαρμακοποιούς εξειδικευμένους στον κλάδο. Κάθε φόρμουλα μας περιέχει σημαντικά ενεργά συστατικά για την υγεία του δέρματος του κατοικίδιου: τα προϊόντα μας δεν καθαρίζουν μόνο!!
Επιπλέον, το νερό των προϊόντων μας είναι επεξεργασμένο και άκρως ελεγχόμενο. Χρησιμοποιούμε λάμπες UV για
την πρόληψη του πολλαπλασιασμού βακτηρίων και μυκήτων και υποβάλλουμε καθημερινά φυσικοχημικούς και εβδομαδιαίους μικροβιολογικούς ελέγχους αν και αυτό δεν είναι υποχρεωτικό στον τομέα της υγείας των ζώων. Το κάνουμε ώστε να αποφεύγουμε την υψηλή αγωγιμότητα, την περίσσεια συγκέντρωσή αλάτων και συνεπώς τη σκληρότητά του νερού το οποίο είναι οι αιτίες δερματικών ερεθισμών και παθήσεων. Κύριο μέλημά μας είναι η υγεία του κατοικίδιου.
Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες: χωρίς χρωστικές, χωρίς Khaton και υποαλλεργικό άρωμα. Το χρώμα του είναι ουδέτερο χάρη στο αδιαφανοποιητή που αποφεύγει τη χρήση χρωστικών που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς, αλλεργίες ή/και δερματικές δυσανεξίες. Η ομάδα μας διερευνά, ανακαλύπτει και αναπτύσσει συνεχώς λύσεις από τις οποίες γεννιούνται καινοτόμα προϊόντα που κάνουν σημαντικές προόδους στην υγεία και την ευεξία των κατοικίδιων ζώων.
Αυτό απαιτεί από εμάς ως Brand να δεσμευόμαστε να εκπαιδεύουμε όλους τους ιδιοκτήτες σχετικά με το ποιες λύσεις είναι καλύτερες για το κατοικίδιο ζώο τους και γιατί ανάλογα με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τον τύπο του τριχώματος οι ανάγκες είναι διαφορετικές και το πρωτόκολλο υγιεινής που πρέπει να ακολουθήσετε θα είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.