Η CULPRET, επίσημος αντιπρόσωπος των Βελγικών τροφών ARION

Μια από τις σημαντικότερες βελγικές εταιρείες παρασκευής τροφής σκύλου και γάτας, η ARION PETFOODS, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την εταιρεία CULPRET ΕΠΕ, www.culpret.gr
Οι τροφές σκύλου και γάτας ARION απευθύνονται σε κηδεμόνες που έχουν υψηλές απαιτήσεις στην διατροφή των κατοικίδιών τους, ενώ παράλληλα διατίθενται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες τροφών για σκύλους και γάτες.
ARION Original: Πλήρης σειρά super premium τροφών σκύλου και γάτας με 40 διαφορετικά προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε ηλικία και φυλή και δίνουν ποιοτικές λύσεις σε εξειδικευμένες ανάγκες σίτισης και γενικότερης φροντίδας σκύλου και γάτας, στις ελκυστικότερες τιμές της αγοράς.
ARION Fresh: Πλήρης σειρά premium τροφών σκύλου και γάτας με 20 διαφορετικά προϊόντα που απευθύνονται σε κηδεμόνες που θέλουν υψηλής ποιότητας τροφή σε πολύ προσιτές τιμές.
ARION Care: Πλήρης σειρά Λειτουργικών τροφών σκύλου με 12 διαφορετικά προϊόντα υψηλής εξειδίκευσης και υψηλής διατροφικής αξίας που λειτουργούν προληπτικά σε ασθένειες και παθήσεις ή ευαισθησίες, θωρακίζοντας τον οργανισμό του σκύλου σας.
ARION Essential: Πλήρης σειρά Οικονομικών τροφών σκύλου και γάτας με 7 διαφορετικά προϊόντα που διακρίνονταιγια την πολύ υψηλή γευστικότητα και ασυναγώνιστη τιμή.