ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PURINA PROPLAN®

Για μια καλύτερη ζωή για το κατοικίδιό σας

Η PRO PLAN® σας παρουσιάζει τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια, κατάλληλα για καθημερινή χρήση και ειδικά διαμορφωμένα για να συμπληρώνουν την διατροφή τους, διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια υγεία τους.

Κάθε κατοικίδιο είναι ξεχωριστό. Πέρα από τις διαφορές στις ράτσες, στο μέγεθος και στην ηλικία το καθένα έχει το δικό του επίπεδο δραστηριότητας και περιβάλλον, καθώς και τις δικές του αντιδράσεις στα εξωτερικά ερεθίσματα όπως εποχιακές αλλαγές, νέες καταστάσεις και προκλήσεις. Γι’ αυτό κάθε συμπλήρωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να στοχεύει σε συγκεκριμένες ανάγκες. Αποτελούν μία λύση για να τα βοηθήσετε να διατηρήσουν την ευημερία τους, χωρίς να
κάνουν κάποια σημαντική αλλαγή στη διατροφή ή στις συνήθειες τους.

Επιστημονικά σχεδιασμένα για να παρέχουν τη διατροφική υποστήριξη που χρειάζονται τα κατοικίδια για μακροχρόνια υγεία

Μαζί με κτηνιάτρους, διατροφολόγους κατοικιδίων και επιστήμονες, η PRO PLAN έχει αναπτύξει μία σειρά συμπληρωμάτων που βοηθούν στην κινητικότητα, στην ανοσία, στη ζωτικότητα, στο δέρμα και στο τρίχωμα και στην ηρεμία.

Με φυσικά συστατικά, χορηγούνται εύκολα και είναι εύγευστα!

Σε μορφή σκόνης και λαδιού, μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω από το φαγητό του κατοικιδίου σας και σε μορφή δισκίων για να του το δώσετε ακόμα και απευθείας από το χέρι σας, σαν λιχουδιά. Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά συμπληρωμάτων και διαλέξτε ποιο είναι το καλύτερο για τις ανάγκες του κατοικιδίου σας.



Mobility+ για Σκύλους
Χάρη στη δράση του φυσικού κολλαγόνου, του πράσινου μυδιού και της γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης, βοηθά στην υποστήριξη της κίνησης και στην ευλυγισία των αρθρώσεων,
βελτιώνοντας την κινητικότητα του σκύλου. 
Ο χρόνος, η δραστηριότητα και η ηλικία μπορούν να φθείρουν τις αρθρώσεις του σκύλου. Το συμπλήρωμα διατροφής της Pro Plan, Mobility+, σε μορφή σκόνης είναι μια αποτελεσματική λύση για να ανακουφίσει τους τετράποδους φίλους μας και να τους κρατήσει δραστήριους και με όρεξη για παιχνίδι.
Skin&Coat+ για Σκύλους και Γάτες
Η φόρμουλα του Skin&Coat+ περιέχει βασικά συστατικά όπως το λάδι σολομού, το έλαιο λιναρόσπορου και Βιταμίνη Ε που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος (ενυδάτωση και
συνοχή) και την λάμψη του τριχώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση
των δερματικών παθήσεων αλλά και όταν το τρίχωμα του κατοικιδίου σας φαίνεται θαμπό και
αδύναμο. Σε μορφή λαδιού, τοποθετείται πάνω από την τροφή της γάτας ή του σκύλου σας.
Natural Defences+ για Σκύλους και για Γάτες
Χάρη στη δράση του κυτταρικού τοιχώματος ζύμης (πηγή β-γλυκανών) για το σκύλο (σε μορφή δισκίων) και των μεταβιοτικών για τη γάτα (σε μορφή λαδιού), το συμπλήρωμα αυτό είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθάει στην παραγωγή αντισωμάτων. Εξαιρετικά χρήσιμο για την υποστήριξη του κατοικιδίου που πάσχει από κάποιο λοιμώδη ιογενή νόσημα. Τα νοσήματα αυτά, εμφανίζονται από μικρή ηλικία κυρίως σε γάτες εξωτερικού χώρου αλλά και σε σκύλους και τους ακολουθούν για όλη τους την ζωή.
Relax+ για Σκύλους
Χάρη στην δράση των ιχθυελαίων, από γαύρο, λάδι σαρδέλας και τόνο, το συμπλήρωμα αυτό
παρέχει τα αποτελεσματικά επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στο σκύλο σας βοηθώντας τον να ανταπεξέλθει καλύτερα στις δύσκολες καταστάσεις, όπως ο αποχωρισμός, οι άγνωστοι επισκέπτες, οι νέοι ήχοι, αλλαγές στην ρουτίνα ή στην περιοχή του. Η φυσική ηρεμιστική δράση του λαδιού αυτού, μπορεί να βοηθήσει στην μετρίαση της ευερέθιστης συμπεριφοράς που εκδηλώνεται με το υπερβολικό γάβγισμα, τα άλματα, τις περιστροφές και τους άσκοπους βηματισμούς. Χρησιμοποιήστε το πριν από κάποιο ταξίδι, κάποια μεγάλη αλλαγή στο περιβάλλον του και όταν αυτός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος.
Multivitamins+ για Σκύλους και για Γάτες
Η φόρμουλα του περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β1,Β2,Β3,Β5,Β6,Β12) και είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να κρατάει υψηλά τα επίπεδα ενέργειας του κατοικιδίου
σας, να υποστηρίζει τη συνολική του υγεία αλλά και για να προάγει την υγεία του δέρματος και του τριχώματός του
. Ενισχύστε τη ζωτικότητα του τετράποδου φίλου σας και διατηρήστε τη μακροχρόνια υγεία του με το συμπλήρωμα διατροφής Multivitamins+. Διαθέσιμο σε μορφή δισκίων για τον σκύλο και σε μορφή σκόνης για την γάτα.