Η Έκθεση Pets Today 2024, πιο δυνατή από ποτέ!

Η Έκθεση Pets Today 2024, πιο δυνατή από ποτέ!

Είναι στοιχείο αδιαμφισβήτητο πλέον από όλους, ότι κατά τη διάρκεια της Pets Today 2024 πραγματοποιήθηκαν σημαντικές διαπροσωπικές επαφές, που αποτελούν την καλύτερη προσέγγιση, ειδικά όταν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ένα καλά στοχευμένο κοινό, το οποίο επιπλέον έρχεται συνειδητά να αναζητήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου.

Η κλαδική έκθεση Pets Today 2024 όμως δεν ήταν και δεν είναι σκληρή πώληση. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι φιλοξενία, είναι όμως και αγώνας δρόμου. Πάνω από όλα, όμως, είναι ο χώρος που μπορείς να «κουνάς και τη δική σου σημαία» στην αγορά! Σίγουρα χρειάστηκε σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια από όλους για να αναδειχτεί το γεγονός της έκθεσης ως το σημαντικότερο μέρος για να πραγματοποιηθούν επαφές, για να συναντηθούμε με πελάτες νέους και μη, καθώς και για να ενημερώσουμε και να διαθέσουμε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η έκθεση σε αριθμούς

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους εκθέτες της Pets Today 2024 εφαρμόσαμε το σύστημα της on-line προεγγραφής των επαγγελματιών επισκεπτών. Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες είχαν απροβλημάτιστη είσοδο στην έκθεσή μας, χωρίς ουρές και καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα μας δόθηκε η δυνατότητα να αντλήσουμε πιο ακριβή και πιο ουσιαστικά στοιχεία.

Φέτος, η επισκεψιμότητα στην Pets Today 2024 ήταν για ακόμα μια φορά υψηλή, αφού ο καθαρός αριθμός των επαγγελματιών επισκεπτών κατά τη διάρκεια της 3ήμερης λειτουργία της ξεπέρασε τους 2.500! Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κλάδος των προϊόντων και αξεσουάρ για τα ζώα συντροφιάς εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και αυτή η μεγάλη επισκεψιμότητα αποδεικνύει ότι οι επαγγελματίες επιθυμούν και στοχεύουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους, κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους, αφού ο κλάδος συνεχίζει δυναμικά με τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον!

Όσον αφορά στα κριτήρια για την αξιολόγηση της έκθεσης Pets Today 2024, αυτά είναι πολλά αρχής γενομένης από τον τόπο της οργάνωσης, την εκθεσιακή της επιφάνεια και τις υποδομές που διαθέτει. Για τον εκθέτη, όμως, κορυφαίο κριτήριο αποτελεί ο αριθμός και η ποιοτική σύνθεση των επισκεπτών.