Pets Today 2022

Η μεγαλύτερη και πληρέστερη επαγγελματική έκθεση για τον κλάδο των ζώων συντροφιάς

γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος, Διοργανωτής

Πολύ περισσότερο από μια έκθεση, η Pets Today 2022 είναι και… το πάθος ενός επαγγέλματος… η φιλική ατμόσφαιρα… η δυναμική της ανταλλαγής… μια πηγή ανακαλύψεων, εμπνεύσεων… ένας επιχειρηματικός χώρος όλο και πιο πλούσιος, όλο και πιο φιλικός, που ενθαρρύνει τις επαφές, που ωθεί τους επαγγελματίες να μοιραστούν το όραμά τους για το επάγγελμά τους και που δημιουργεί και ενισχύει την αμοιβαία ανταλλαγή μέσα στον κλάδο των προϊόντων και υπηρεσιών για τα ζώα συντροφιάς.

Η PETS TODAY 2022 είναι απόλυτα στοχευμένη

Με απόλυτα «στοχευμένο» προφίλ και προσεκτικά επιλεγμένο «κοινό-στόχο», η PETS TODAY 2022, είναι η πιο οικονομικά-αποδοτική πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η PETS TODAY EXPO δεσμεύεται στην παροχή επιχειρησιακών επαφών που προσφέρουν προστιθεμένη αξία σε κάθε εκθέτη. Μέσω του κλαδικού περιοδικού, του διαδικτυακού χώρου και των Ευρωπαϊκών συνεργασιών της, αντιστοιχεί τις ανάγκες των αγοραστών – επισκεπτών και των προμηθευτών – εκθετών καλύτερα από ποτέ.

Ένα τρισδιάστατο μέσο επικοινωνίας

Οι διαφήμισεις, ένα γράμμα ή μια ιστοσελίδα, μπορεί να ισχυρίζονται ότι ένα προϊόν είναι το καλύτερο της αγοράς. Σε μία έκθεση όμως, οι προμηθευτές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, και οι επισκέπτες να δουν, να αγγίξουν, να γευτούν, να μυρίσουν, να ακούσουν και να κρίνουν οι ίδιοι.

Υψηλή Ταχύτητα Διείσδυσης στην Αγορά

Η PETS TODAY 2022, προσφέρει μέσω της υψηλής συμμετοχής των εταιρειών του κλάδου, μαζική έκθεση, βοηθώντας τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν με το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, αποτελούν τον γρηγορότερο και πιο οικονομικώς-αποτελεσματικό τρόπο διερεύνησης και εισαγωγής σε νέες αγορές.

Γιατί οι έμποροι – επαγγελματίες επισκέπτονται την PETS TODAY;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τους προμηθευτές, όμως μόνο στην PETS TODAY 2022 μπορείτε να ελέγξετε οι ίδιοι, όλους τους ισχυρισμούς του προμηθευτή – εξετάζοντας από κοντά τα προϊόντα, ρωτώντας τους ίδιους τους παραγωγούς και συγκρίνοντάς τα με τον ανταγωνισμό.
Ειδικότερα, προγραμματίστε την επίσκεψη σας στην PETS TODAY 2022, για να:

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις της αγοράς και του κλάδου

Η PETS TODAY 2022 θα αποτελέσει για σας πλούσια πηγή νέων ιδεών και εφαρμογών και ως τέτοιες παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Οι διοργανωτές εργάζονται στενά με τους εκθέτες ώστε να διασφαλίσουν ένα γεγονός που να στέκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Δείτε τι καινούργιο υπάρχει

Οι εκθέσεις είναι μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα λανσαρίσματος νέων προϊόντων και ένα ιδιαίτερα χρονο-αποτελεσματικό μέσο ώστε να ενημερωθείτε με τις τελευταίες καινοτομίες.

Αξιολογήσετε προϊόντα και προμηθευτές

Μπορείτε να μαζέψετε μια ευρεία γκάμα πληροφοριών για ανταγωνιστικά προϊόντα και προμηθευτές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με έρευνες οι εκθέσεις αποτελούν μια «ιδιαιτέρως χρήσιμη» πηγή για πληροφορίες προμηθειών, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέσο.


Δικτυωθείτε και να αναπτύξετε επιχειρησιακές σχέσεις

H PETS TODAY 2022 αποτελεί τη δύναμη της βιομηχανίας καθώς έλκει έναν ευρύ αριθμό αντιπροσώπων, παραγωγών, εμπόρων, διανομέων και άλλων φορέων.
Προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα σχετικών δραστηριοτήτων άρα επιπλέον ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες.
Άλλοι κοινοί λόγοι για να επισκεφθείτε την PETS TODAY 2022 είναι για να:
• Επιβεβαιώσετε επιχειρησιακές σας σχέσεις.
• Λύσετε συγκεκριμένα προβλήματα.
• Βρείτε αντιπροσώπους.
• Συζητήσετε συγκεκριμένους όρους συνεργασίας με το ανώτερο managment.
• Λάβετε περισσότερες ειδικές γνώσεις.
• Συζητήσετε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες σε ένα ουδέτερο περιβάλλον.

Μέσω της κθεσης αλλά και του περιοδικού Pets Today και όλοι οι συντελεστές του όλη η ομάδα μας – όλα αυτά τα χρόνια – είναι εδώ για να στηρίξει κάθε προσπάθειά σας και να αναδείξει το έργο σας. Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες, παραμένουμε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μένοντας μακριά από ιδιοτέλειες, μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις που μόνο κακό μπορεί να κάνουν στον κλάδο.

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως στη μεγάλη γιορτή του κλάδου, που δημιουργήθηκε από εμάς για εσάς είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.
Θα είναι χαρά μας να είστε όλοι εκεί και να μας δοθεί η ευκαιρία να ενώσουμε τις ιδέες και της δυνάμεις μας για τη δημιουργία καλύτερων προοπτικών για το παρόν και το μέλλον του κλάδου και του τόπου μας.
Ας μη λείψει κανείς από ένα μοναδικό γεγονός που έχει τη δυνατότητα να ενώσει επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους, να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους και να αναβαθμίσουν το επάγγελμά τους.

Ελάτε να συζητήσουμε, να γιορτάσουμε, να συνεργαστούμε, να δημιουργήσουμε!

Oι εταιρείες που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα, με αλφαβητική σειρά είναι:

A & D TRIANTAFYLLOU S.A. Α12
ACTION LAB Γ4a
ADP TRADE Γ15
AELLIS Α13
AFFITINY B4
AMAZING PETS Γ5a
ANICELL Γ7a
ANIMAGROOM –ZOUMPOULIDIS LYKOURGOS Α10
ARGUS COLLAR Α4b
ARGOS PET FOODS A20
ASTRON PET DIVISION B11, Γ12
ASTERIS GROUP Γ5b
BARF FOOD Α14a
BARK N WAG B15
BIOVET Γ13
COSMOS PET SUPPLIES Ltd. A11
CULPRET Ltd. A9, B10
DOCA PET Ltd. Α16
DONALD SA Β5, Γ6
ESSENTIAL FOODS Α4a
FARMA – SIGIRIDOU IRENE Α24
FARMINA HELLAS Α8
FETCH EAT Γ4b
FISH4DOGS B7
FUNKY PET B14
GRANATA PET Γ14
GREEK CORAL FISH A18
HAPPY DOG SA A7
IKAROS PET Γ8
KLOUVOTECHNIKI – PAPADAKOS C. – VOUDOURIS S. Β8, Β9
LYDIA Ltd. A1, A6
MANESSIOTIS N.Th. & SON. S.A. Α2
NATURRE’S FOOD Γ3
OASIS AQUA & PET – MARIOS DIMITROPOULOS B1, B2, Γ1, Γ2
OMEGA S.A. Α22
PERFECT PET Α3, Β6
PET LEADER A14b
PET SUPERMARKET Γ7b
PETLINE S.A. Γ9, Γ10
REAL PET Γ17
ROYAL CANIN A5
STAC Α8a
ΤΕCHNOPET B3
TILOC PET SUPPLIES Γ11
TROPICAL WATERS B12
TSOMPARIS Γ16
VENIZELOS COSMOS B13