Interzoo 2024: Νέο διεθνές ρεκόρ εκθετών

Η κορυφαία εµπορική έκθεση στον κόσµο για τη βιοµηχανία προϊόντων για τα κατοικίδια ζώα έχει σηµειώσει νέο ρεκόρ όσον αφορά τους εκθέτες, τον εκθεσιακό χώρο και τις χώρες που εκπροσωπούνται.

Μόλις λίγες μέρες πριν από την έναρξη της εµπορικής έκθεσης, ο αριθµός των εκθετών ξεπέρασε το µαγικό όριο των 2.000 εταιρειών – ξεπερνώντας έτσι και το προηγούµενο ρεκόρ του Interzoo 2018, επιβεβαιώνει για την Interzoo ο διοργανωτής WZF GmbH – Pet Industry Services. Η Interzoo 2024 θα περιλαµβάνει την πιο ολοκληρωµένη σειρά προµηθειών για τα ζώα συντροφιάς στον κόσµο σε συνολικά 14 εκθεσιακούς χώρους.

Πάνω από 2.000 εταιρείες από 69 χώρες θα εκθέσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους για κατοικίδια σε έναν µικτό εκθεσιακό χώρο άνω των 140.000 τετραγωνικών µέτρων στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεµβέργης. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Interzoo αναγνωρίζεται ως μια εξαιρετικά ποικιλόμορφη και επαγγελματική πλατφόρμα και, κατά συνέπεια, έχει μεγάλη ζήτηση από την παγκόσμια βιομηχανία κατοικίδιων ζώων», µας λέει ο Gordon Bonnet, Διευθύνων Σύµβουλος των WZF και ZZF (Γερµανική Ένωση Εµπορίου και Βιοµηχανίας Κατοικίδιων Ζώων, επίτιµος χορηγός της Interzoo). «Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Interzoo δεν καταγράψαμε περισσότερους από 2.000 εκθέτες από σχεδόν 70 χώρες. Αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ δείχνει την ανάγκη να συνενωθεί η βιομηχανία», προσθέτει η Dr Rowena Arzt, Διευθύντρια Έκθεσης της διοργανώτριας WZF GmbH – Pet Industry Services.

Interzoo: Παγκόσμιος τόπος συνάντησης για τη διεθνή βιομηχανία κατοικίδιων ζώων

Κατά τη διάρκεια της τετραήµερης εµπορικής έκθεσης, οι επισκέπτες της Interzoo µπορούν να επωφεληθούν από µια εξαιρετική και συνοπτική επισκόπηση της αγοράς, των τελευταίων τάσεων, των προϊόντων και των εξελίξεων στον παγκόσµιο κλάδο των προϊόντων για κατοικίδια ζώα. Η εµπειρία της Interzoo θα εµπλουτιστεί µε πολλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη υπαρχουσών επιχειρηµατικών επαφών, την επικοινωνία µε νέους πελάτες και την έναρξη συνεργασιών µετά την έκθεση. Εκτός από την ποικιλία προϊόντων µε περισσότερους από 2.000 εκθέτες, η Interzoo 2024 προσφέρει ένα ελκυστικό υποστηρικτικό πρόγραµµα που πραγµατεύεται βασικά θέµατα και τα κυριότερα σηµεία της βιοµηχανίας κατοικίδιων ζώων σε σύντοµα συνέδρια, ειδικές εκθέσεις και παρουσιάσεις. Μία ηµέρα πριν από τα εγκαίνια της Interzoo, θα πραγµατοποιηθεί το Petfood Forum Europe από την WATT Global Media για δεύτερη φορά στους εκθεσιακούς χώρους της Νυρεµβέργης.

Στις 6 Μαΐου 2024, το συνέδριο δίνει ιδιαίτερη έµφαση στις καινοτοµίες στις τροφές για ζώα συντροφιάς και στην τεχνολογία αυτών των τροφών. Κατά τη διάρκεια των επόµενων τεσσάρων ηµερών της εµπορικής έκθεσης, τα εθνικά περίπτερα: Interzoo Country θα παρέχουν συναρπαστικές πληροφορίες για σηµαντικές αναπτυσσόµενεςαγορές. Επίσης, το θέµα της βιωσιµότητας θα επισηµανθεί και θα συζητηθεί σε ξεχωριστή ηµερίδα. «Η υψηλή διεθνοποίηση μεταξύ των επισκεπτών και των εκθετών της Interzoo υπογραμμίζει τη σημασία των διεθνών αλυσίδων εφοδιασμού και της παγκόσμιας δικτύωσης στη βιομηχανία προμηθειών κατοικίδιων ζώων», µας λέει ο Δρ Arzt. «Ως τόπος συνάντησης και πηγή έμπνευσης για τη βιομηχανία, η Interzoo ήδη προβάλλει και εξετάζει τις εξελίξεις και τις τάσεις του αύριο». Οι τάσεις και οι καινοτοµίες είναι το επίκεντρο της ενότητας Fresh Ideas Stage στην Αίθουσα 3 η οποία θα αποτελέσει σηµαντικό πόλο έλξης. Τις τρεις πρώτες ηµέρες της εµπορικής έκθεσης, η σκηνή θα φιλοξενεί παρουσιάσεις για καινοτόµα προϊόντα και εταιρείες πριν φιλοξενήσει τον Διαγωνισµό Fresh Idea την τελευταία ηµέρα της έκθεσης. Καινοτόµα και ειδικά προϊόντα παρουσιάζονται περαιτέρω στην έκθεση προϊόντων στο Entrance Mitte.

Επισκεφτείτε την Interzoo ως εμπορικός επισκέπτης

Η Interzoo είναι µια εµπορική έκθεση για επαγγελµατίες του κλάδου των ζώων συντροφιάς. Αν θέλετε να επισκεφτείτε τη µεγαλύτερη Interzoo όλων των εποχών, πρέπει να εγγραφείτε ως εµπορικός επισκέπτης µέσω της ιστοσελίδας της Interzoo. Τα εισιτήρια µπορούν να αγοραστούν εύκολα µέσω του Online TicketShop. Με το εισιτήριο «ανεβασµένο» στην εφαρµογή της Interzoo, οι επισκέπτες µπορούν να χρησιµοποιήσουν την είσοδο “Fast Lane” για ταχύτερη πρόσβαση στην εµπορική έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδοµάδας της έκθεσης.