METROPOLITAN EXPO (HALL 4)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4, ΣΑΒΒΑΤΟ 5
& ΚΥΡΙΑΚΗ 6
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Παρουσίαση Κλαδικής Έρευνας & Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 

💡 Πριν την επίσημη έναρξη της PETS TODAY 2024 την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 (9:00-13:00)

Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουν να αγοράσουν οι κηδεμόνες των ζώων συντροφιάς, αλλά ταυτόχρονα και να συνδέσει τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, με ιδιοκτήτες και στελέχη εξειδικευμένων καταστημάτων (PET SHOP) σε έναν χώρο αμφίδρομης επικοινωνίας. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και θα διερευνήσει τις κύριες προτεραιότητες των καταναλωτών, προσδιορίζοντας στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Οι σημερινοί καταναλωτές τα θέλουν όλα: εύκολες αγορές, απεριόριστη επιλογή, αξεπέραστη άνεση, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και αναμφισβήτητη αξία. Το ζητούν από τα εμπορικά σήματα (Brands) τα οποία αγοράζουν, αλλά και από τα εξειδικευμένα καταστήματα και τους ειδικούς που εμπιστεύονται. Οι κανόνες της συμπεριφοράς του καταναλωτή έχουν αλλάξει και οι ηγέτες των εξειδικευμένων επιχειρήσεων πρέπει να ξεκλειδώσουν” τα νέα δεδομένα. Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη της τεχνολογίας προσφέρει “έξυπνα” εργαλεία και τεχνικές που δίνουν λύσεις.

Kόστος συμμετοχής: 90€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Δήλωση Συμμετοχής

Βιογραφικά ομιλητών

*Χάρης Λαλάτσης: Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων συνέχισε στην ίδια σχολή με Μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ. Από το 2008 εργάζεται αποκλειστικά στον τομέα της έρευνας και ανάλυσης, έχοντας περάσει σχεδόν από όλες τις θέσεις (συλλογή, ανάλυση και παρουσίαση). Είναι πιστοποιημένο μέλος της ESOMAR, του μεγαλύτερου ερευνητικού και ελεγκτικού οργανισμού παγκοσμίως. Το 2017 αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του ερευνητικό agency, την ierax analytix, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία έρευνας και ανάλυσης της αγοράς στη Βόρεια Ελλάδα. Ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται ιδιαίτερα με το κομμάτι της ποιοτικής έρευνας, της δημιουργίας ερωτηματολογίων και των οδηγών συζήτησης καταναλωτών, ενώ η επαφή με τον κόσμο και τους συμμετέχοντες στις έρευνες παραμένει η αγαπημένη του δραστηριότητα.

 

**Δημήτρης Βέργας: Neurosales Practitioner, Behavioural Economist ΒA, MSc, MPS.

Έχει εργαστεί στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερα απο 20 χρόνια με Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις όπως Winbank, Alpha Bank, X-Treme Stores, Volterra, Mercedes Benz Hellas, Cosmocar, Euromedica, Sarakakis, Elounda Residence, Όμιλος Ακμή, Fiat Group, Ab Βασιλοπουλος, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Everest, Goody’s.

 

Πληροφορίες για την Ierax Analytix

Η ierax analytix είναι ένα boutique market research agency, που ιδρύθηκε από τον Χάρη Λαλάτση, µε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και µε δυνατές συνεργασίες στο τρόφιµο και ποτό όπως Lidl, Everest, Φάρµα Κουκάκη, Μακεδονικός Χαλβάς, Σαλάτες Βεζύρογλου, Corfu Beer, Beyond Meat και πολλές άλλες. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούµαστε αποκλειστικά µε την έρευνα και την  ανάλυση της αγοράς στον κλάδο των FMCG. Τρέχουµε ποσοτικές και ποιοτικές καταναλωτών και βοηθάµε τµήµατα µάρκετινγκ και πωλήσεων να στήσουν τη στρατηγική τους βασισµένοι σε αληθινά και ανθρώπινα δεδοµένα.

Πρόσβαση

Πληροφορίες Πρόσβασης

Το Metropolitan Expo βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Διαθέτει πολύ εύκολη πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακό, Αστικά Λεωφορεία).

Απέχει μόλις 3’ από το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς του Metro και του Προαστιακού, με απευθείας και συνεχής σύνδεση με εσωτερικό πούλμαν. Η στάση του πούλμαν βρίσκεται έξω από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων του Αεροδρομίου, στη στάση με την ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο».

35’ από το κέντρο της Αθήνας

Πιο αναλυτικά:

  •     Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.

  •     Με αεροπλάνο

Το Metropolitan Expo απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα συνεχούς εσωτερικής συγκοινωνίας (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου.

  •     Μέσα μαζικής μεταφοράς

Metro

Στάση Αεροδρόμιο,  γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος

Στάση Αεροδρόμιο , γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ

Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X94 /  Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη)

ΚΤΕΛ

Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών προς την έκθεση από τους σταθμούς ΜΕΤΡΟ (Γραμμή 3) και ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η στάση του πούλμαν βρίσκεται έξω από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων του Αεροδρομίου, στη στάση με την ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο».

Δωρεάν Μεταφορά Επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη

Η επίσκεψή σας στην Pets Today 2024 γίνεται ακόμα ευκολότερη αφού πούλμαν της διοργάνωσης θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς τη Θεσσαλονίκη. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από το One Salonica Outlet Mall και συγκεκριμένα, από το Φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού "ΣΤΑΘΜΟΥ" με την οδό "ΙΩΝ. ΚΩΛΛΕΤΗ", ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, στο εξωτερικό PARKING του One Salonica, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 08:00 και θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Εκκίνηση:
One Salonica Outlet Mall (από το Φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού "ΣΤΑΘΜΟΥ" με την οδό "ΙΩΝ. ΚΩΛΛΕΤΗ", ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ), στις 08:00

Άφιξη:
METROPOLITAN EXPO, στις 14:30

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Εκκίνηση:
METROPOLITAN EXPO , στις 18:00

Άφιξη:
One Salonica Outlet Mall, στις 24:00

Το σημείο εκκίνησης, στο εξωτερικό PARKING του One Salonica, είναι ιδιαίτερα προνομιακό καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει επισκέπτες τόσο από την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και από την ευρύτερη περιφέρεια, διαθέτοντας τη δυνατότητα δωρεάν parking για επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν στο εμπορικό κέντρο με το αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια να επιβιβαστούν στα πούλμαν.

Η διοργάνωση της PETS TODAY 2024, επέλεξε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας στην Αθήνα και το Metropolitan Expo την εταιρία «Excellent Luxury Car and Bus Services». Η Excellent Luxury Car and Bus Services είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες επιβατικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Η πολυετής εμπειρία της στον ταξιδιωτικό χώρο, η ειδική κατάρτιση και οι εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών της εγγυώνται την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια! Αυτή είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία που διέπει εδώ και 20 χρόνια τη διοίκηση αλλά και κάθε εργαζόμενο στο τμήμα οδικών μετακινήσεων της εταιρίας η οποία είναι πιστοποιημένη με:

• ISO 9001:2015 Ποιότητας υπηρεσιών
• ISO 39001:2012 Οδικής ασφάλειας,
• ISO 14001:2015 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Για να αξιοποιήσετε την υπηρεσία της Δωρεάν Μεταφοράς

Ολοκληρώστε την προεγγραφή σας στην έκθεση, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ και επίλεξτε το αντίστοιχο πεδίο της Δωρεάν Μεταφοράς

 

Προεγγραφή Επισκεπτών

Κερδίστε χρόνο στην είσοδο της έκθεσης κάντε τώρα την προεγγραφή σας συμπληρώνοντας μια από τις παρακάτω φόρμες. Η προεγγραφή απαιτείται για κάθε επαγγελματία επισκέπτη ή για κάθε επισκέπτη που σχεδιάζει να επενδύσει στον κλάδο, ξεχωριστά. Για την είσοδό σας στην έκθεση θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας εκτυπωμένο το e-mail με το barcode που θα λάβετε ή να το έχετε εύκολα διαθέσιμο στο κινητό σας.

ΗΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αν μας επισκέπτεστε ως:

  • Συνέταιροι που εργάζεστε στο ίδιο κατάστημα
  • Σύζυγοι που απασχολείστε στο ίδιο κατάστημα
  • Ιδιοκτήτης με συνεργάτη ή υπάλληλο,

θα πρέπει να συμπληρώσετε ξεχωριστές φόρμες ανά όνομα.

Εάν συνοδεύεστε από άτομα που δεν απασχολούνται στο κατάστημα ή την επιχείρησή σας, για εκείνους δεν απαιτείται κάρτα εγγραφής.

Με την δική σας εγγραφή θα παραλάβετε και τις κάρτες συνοδών.

Εάν μας επισκέπτεστε από την Κύπρο, παρακαλούμε όπως κάνετε προεγγραφή στην αγγλική φόρμα

Ήδη Επαγγελματίας - Εγγραφή εδώ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Εάν προτίθεστε να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο των ζώων συντροφιάς, είτε στη λιανική (pet shop, grooming, άλλο), είτε στη χονδρική (ως εισαγωγέας ή παραγωγός), συμπληρώστε τη φόρμα του νέου επαγγελματία.

Εάν συνοδεύεστε από άτομα που δεν θα εργαστούν στο κατάστημα ή την επιχείρησή σας, για εκείνους δεν απαιτείται κάρτα εγγραφής. Με την δική σας εγγραφή θα παραλάβετε και τις κάρτες συνοδών.

Εάν μας επισκέπτεστε από την Κύπρο, παρακαλούμε όπως κάνετε προεγγραφή στην αγγλική φόρμα

 

Επιχείρηση Προσεχώς - Εγγραφή εδώ