METROPOLITAN EXPO (HALL 4)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4, ΣΑΒΒΑΤΟ 5
& ΚΥΡΙΑΚΗ 6
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΛΥΔΙΑ

Booth No: Β3 - Β4 - Γ4

Η LYDIA είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία εισαγωγής και διακίνησης προϊόντων κατοικίδιων, η οποία εδώ και μισό αιώνα ηγείται στον κλάδο και συνδέεται άρρηκτα με την εξέλιξη της αγοράς, βοηθώντας τους Έλληνες επιχειρηματίες να πετύχουν τους στόχους τους.

Η LYDIA απαρτίζεται από μια ισχυρή ομάδα, η οποία εχει εδραιώσει δεκάδες brand name στην Ελληνική αγορά και έχει αντιπροσωπεύσει κάποιους από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς και Διεθνής οίκους, δημιουργώντας μαζί τους μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης.

Με ένα πορτοφόλιο 44 brand name, η γκάμα προϊόντων της LYDIA καλύπτει το 95% των αναγκών ενός συγχρόνου Pet Shop, ενώ εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις γεωγραφικές περιοχές των σημείων πώλησης.

Η LYDIA αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, ενισχύοντας συνεχώς την παρουσία της στην αγορά, κατέχοντας ένα από τα υψηλότερα μερίδια στον τομέα των super premium και premium προϊόντων και προσφέροντας προϊόντα, λύσεις και εργαλεία για και την αποτελεσματικότερη παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων της στα καταστήματά.

Η δυναμική πορεία της LYDIA την οδήγησαν το 2023 σε μια πολύ σημαντική αναγνώριση, καθώς ανακηρύχτηκε ως η κορυφαία εταιρεία κατοικίδιων ζώων για την Ελλάδα (Company of the Year) και συνεχίζει δυναμικά.