Άνοιξαν οι on line εγγραφές για την ZOOMARK 2023

Προγραμματίστε από τώρα την επίσκεψή σας στη ZOOMARK και αποκτήστε την ΔΩΡΕΑΝ σας είσοδο! Το περιοδικό PETS TODAY και οι εκθέτες του Ελληνικού Περιπτέρου: TANKO PET FOODS και PERFECT PET σας προσφέρουν Δωρεάν είσοδο στην Έκθεση.

0 Comments

Μία επιτυχημένη έκθεση και ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα για το 2023

Η επιτυχημένη επαγγελματική έκθεση Pets Today 2022 είναι πλέον παρελθόν, αφήνοντας πίσω της έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγής, τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον, τα πιο θετικά σχόλια και τις πιο όμορφες εντυπώσεις, από έναν κλάδο που δείχνει ότι είναι «παρών», με σχέδια για το μέλλον και επιχειρηματικούς στόχους.

0 Comments

Η Έκθεση Pets Today 2022, πιο δυνατή από ποτέ!

Είναι στοιχείο αδιαμφισβήτητο πλέον από όλους, ότι κατά τη διάρκεια της Pets Today 2022 πραγματοποιήθηκαν σημαντικές διαπροσωπικές επαφές, που αποτελούν την καλύτερη προσέγγιση, ειδικά όταν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ένα καλά στοχευμένο κοινό, το οποίο επιπλέον έρχεται συνειδητά να αναζητήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου.

0 Comments

Κι Είμαστε Ακόμα Ζωντανοί…

Η εταιρεία DONALD παρουσίασε τα καινούργια της προϊόντα και οι επισκέπτες μας πραγματικά ενθουσιάστηκαν τόσο από την ποικιλία όσο και από τις απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

0 Comments