Η Σχέση Σκύλου – Κηδεμόνα, ως παράγοντας επίδρασης στην απόφαση για επιλογή αγοράς τροφής

Η έρευνα εκπονήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και αφορά στο διαχωρισμό ιδιοκτητών σκύλων σε τρία γκρουπ με σκοπό να αναγνωριστεί η βαρύτητα που δίνει το κάθε γκρουπ στα χαρακτηριστικά των τροφών και τα κριτήρια που επηρεάζουν περισσότερο τις αγορές τους.

0 Comments

ASTERIS GROUP – The Pet Supply Network

Η οικογένεια Αστερή, έχοντας καταφέρει με τη βοήθειά σας, να αποκτήσει μια ισχυρή θέση στην Ελλάδα και στην Κύπρο με την WOOFMODA, και πάντα με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και ανταγωνιστικών προϊόντων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών του κλάδου, προχώρησε στην ίδρυση της ASTERIS GROUP.

0 Comments

Το καλό είναι στη φύση τους

H COUNTRY FARMS™, πιστή στη δέσμευση της να παρασκευάζει θρεπτικές τροφές για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, με όλα τα οφέλη από τον πλούτο της γης, αναλαμβάνει δράση και διοργανώνει μια μεγάλη δενδροφύτευση. Ο στόχος είναι να επιστρέψει στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει.

0 Comments

Τι χρειάζεται ένα eshop για να πετύχει

Από το Μάρτιο και έπειτα, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση για κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των επιχειρηματιών αυτών, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί σοβαρά με το ηλεκτρονικό επιχειρείν και να μάθει πως το ηλεκτρονικό του κατάστημα θα ξεκινήσει να έχει πωλήσεις και μάλιστα ανοδικές με το πέρασμα των εβδομάδων.

0 Comments

Μιλάτε την ίδια γλώσσα με τους πελάτες σας;

Οι τετράποδοι ασθενείς σας δεν έρχονται ποτέ μόνοι τους στο κτηνιατρείο. Τους συνοδεύει πάντοτε ο κηδεμόνας!
Και η επιτυχία της διάγνωσης και κυρίως της θεραπείας που θα προτείνετε εξαρτάται άμεσα από την επικοινωνία σας με τον κηδεμόνα.

0 Comments

Το κοινό συνέδριο των WSAVA / FECAVA θα πραγματοποιηθεί Virtual τις ημερομηνίες που είχε αρχικώς ανακοινωθεί: 21 με 24 Μαρτίου 2021

Το κοινό συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων (WSAVA) και της Ομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Κτηνιατρικών Συνδέσμων Ζώων Συντροφιάς (FECAVA), έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Πολωνική Κτηνιατρική Ένωση Μικρών Ζώων και θα πραγματοποιηθεί ως εικονική (virtual) εκδήλωση.

0 Comments